::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Tuesday, August 24, 2010

::CIRI2 LELAKI IDAMAN::


MGT 543

PERSONEL DEVELOPMENT

23 OGOS 2010

8.30 PAGI

PELAJARAN HARI INI:- berdasarkan tajuk diatas...:)


Beriman

Tak mengharap pon dapat ustaz ke, tahfiz ke, just cukuplah dapat mengimamkan solat jemaah..

sebab xpernah lupa perempuan yang baik untuk lelaki yang baik. Memang diri nih xbaik, tapi dia kan pemimpin keluarga, kena la baik…hehe~


Dapat terima saya dan keluarga saya seadanya

Saya adalah saya, bukan orang lain. Xnak jadi hipokrit. So, terima saya as I am. Perlu terima keluarga saya juga, sebab awak bukan nak kahwin dengan saya je. Tapi dengan keluarga saya juga. Sila sayang keluarga saya seperti mana saya sayang mereka.


Tak merokok

Itu sangat penting. Sebab saya sayang diri saya. Juga sayang awak. Kalau awak mati dulu, siapa nak jaga saya. Kalau awak mati dulu, haih, sanggup bunuh saya ke dengan asap yang busuk tu?


Tua dari saya.

Mungkin perlu. Tapi xnakla tua sangat. Xlebih dari 5tahun. Bukan xnak yang sebaya, tapi kalau sebaya, cane nk panggil abang??lalala~


Memahami

Saya percaya pada sixth sense. Lebih2 lagi dengan orang yang kita sayang. Kalau betul awak sayang saya, mesti awak dapat faham saya dengan amat faham,kn??


Penyabar

Saya ni kurang sangat sabarnya. So, awak la yang kena sabar dengan kerenah saya. Kalau dah dua2 dah xsabar, mau terbalik umah kita nanti..haha~


Ekonomi yang stabil

Amat perlu la sebab xda yang free dalam dunia nih. Xnak lebih2 pon, cukuplah kita boleh dapat apa yg kita nak..huhu~


Anak yatim

Boleh x? senang, balik raya xyah nak berebut-rebut.. tiap2 tahun balik umah parents saya aje..hahaha~

Apa lagi ek?


Sedap mata memandang..

Penyayang

Selalu ambil berat

Suka kt budak2…

Bla bla bla….


Bukanla demand ke ape..tp biase la, idaman hati..haha~

Ada kaitan ke benda nih semua dengan subjek PD tuh??

Saje je an..=p



2 comments:

student said...

tersenyum membaca entry ini..:)

khayla fadwah said...

jawapan spontan kpda lecturer aje nih..huhu~