::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Thursday, November 11, 2010

::SEMBANG PETANG::


Chitchat bersama seorang mamat yang bongok sengal di petang hari sambil berangan angan kat mana nak praktikal walaupun baru je abis part3 and praktikal adalah semasa part6 nanti…lalala~


+ awak amik course ape?

- finance.

+ ohh, nanti mcm mana bidang kerjanya?

- kerja kt bank ke, under ministry of finance ke, xpon mana2 company la.. kn semua ada finance department..

+ ohh.. along, kn?

- apa pulak along??

+along kn finance company, betol lah tu…


Nak gelak golek-golek rase..hahahahahahahahah~ok, sabar atie sabar… nak kena tembak agaknya mamat nih.. ada jugak orang macam nih.. penat aku blaja kt U, dia boleh cakap aku nak jadi along.. helloo, saya bukan ALONG, ANGAH, atau ACHIK.. tapi saya ALANG.. =,=’



jadi ALONG, ANGAH, ACHIK yg nih lagi best kot..;p


::mungkin jugak la along tuh semua xstudent U, berpegang pada prinsip high risk, high return. Tu yang berani jadi along..P.E.A.C.E::

2 comments:

saya said...

saya angah. hehe

khayla fadwah said...

angah xcomey...
achik lg comey la..haha~