::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Tuesday, December 28, 2010

::KONTEST | KENANGAN TERINDAH 2010 ::


Semasa berblogwalking, secara tak sengaja telah terjumpa fasal contest kenangan terindah 2010 ini, anjuran CIK TERATAI WANGI

Rasa macam sempat lagi nak join. Saja nak mencuba nasib. Kalau nak join jugak, klik [di sini] cepat-cepat..hehe~

Atty pilih FAMILY DAY YANEM 2010 sebagai kenangan terindah untuk tahun ini.

FAMILY DAY YANEM 2010

(YAYASAN NELAYAN MALAYSIA)

PNK SEPANG RESORT, BAGAN LALANG, SEPANG

24-26 DISEMBER 2010

Baru 2hari berlalu family day ni.

Tapi atty nak jugak abadikannya sebagai kenangan terindah tahun ini.

TEAM YANEM terdiri daripada anak-anak nelayan dari seluruh Malaysia. Sama ada yang sudah berkeluarga, bekerja, atau masih belajar, kami berkumpul bersama –sama untuk mengeratkan ukhwah sesama kami.

Biasalah bila sebut family day, macam-macam aktiviti ada..

Kat sini, atty nak focus pada salah satu sukaneka kami yang sangat mencuit hati.

::SEMAKIN JAUH, SEMAKIN SAYANG::

Agak-agak apakah aktiviti kami???

Inilah dia…=))

Baling telur aje sebenarnya..hehe~

Kami dengan pasangan masing-masing berlawan siapakah yang paling handal membaling dan menyambut telur..

Macam2 gelagat kami untuk menyelamatkan telur daripada pecah.

Pasangan alin dan adam sangat menarik perhatian…sebab dah berapa kali terlepas tak dapat sambut..

Tapi telur mereka tak pecah-pecah juga..

Telur rebuskah??

Atau mereka dah jampi telur tu??hehe~

Adat berlawan, ada menang ada kalah..

Walaupun kalah, kami sangat enjoy dan tak akn lupe kenangan terindah ini…=))

atty nak tag zie, syila,,lisa,ipah, n sumew yg bace...=)

1 comment:

cik Teratai Wangi said...

Salam.. cik teratai dtg terjah ni.. Thanks dear.. n gewd luck...