::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Saturday, January 15, 2011

::DEDICATED TO MY GENG OTAI$4.80::



terkenang sebuah memori lalu
kisah persahabatan kita bersama
di dalam satu pengajian
menuntut ilmu dan pengalaman

mengingatkanku pengorbananmu
terpahat padu dikalbuku


ohh....memang sangat banyak NOSTALGIA antara kita.


..GENG OTAI $4.80..
::tijah+nun+aimi+dayah+atie+ana +ipah+mira::

saya dah tak ingat macam mana perkataan GENG OTAI $4.80 nih boleh wujud...
tapi saya suka..sebab ada maksud tersendiri kan..

..MRSM PENGKALAN CHEPA, KELANTAN..
di sini segalanya bermula

2006
2007
dua tahun bersama
suka duka
pahit manis
kita kongsi bersama

segalanya kita lakukan bersama
makan, tidor, pegi kelas, ponteng class, ponteng prep, fly dari maktab,
baloh ngan budak laki, ngato cikgu, outing, g bazar...


seriously, saya sangat rindu saat-saat kita bersama kt PC dulu...

::ini kenangan terakhir kita before masok dewan exam for the last paper, PA..kan::

dah 4tahun tak pakai uniform nih kan..
boleh pakai semula tak??hehe~


::ini pulak kita makan buat kali yang terakhir di dewan makan::

*tibe sy rase rindu nk mkn same2 ngn awak semua..*
skang dah takde nak makan dalam tray


::HARI GRADUASI KITA..tak sempat nak bergambar berlapan::



::gamba kito mano nih? haha~::

sape yang cakap ayat nih ek dulu...
sep2 PA sep2 NGOK..
hok pue JANGOK..
hok laki BONGOK...haha~
sampai skang kalo ingat mesti atie gelak...


buat tijah, nun, aimi, dayah, ana, ipah, mira...

atie nak mintak maaf sangat2 korang..
sebab jarang contact korang skang...
bukanlah atie dah tak ingat korang..
tak pernah lupe pon..
nak cakap busy sangat, tak jugak..
but to be honest,
saya malu dengan awak2 semua..
saya rasa macam saya je yang tertinggal kat belakang..
terima kasih atas segala-galanya....
saya sayang n rindu awak semua sangat2...



harap2 SUDARA 2016 jadi la kan...=)


6 comments:

live.well said...

atie!
rindduuuu laaa
insyaAllah,sudara tetap jadi.
nak sgt jmpa semua.
mesti best klau dpt jmpe semua kn.
huhu.
love u.muaaaaahhhh

khayla fadwah said...

sayang kamu jugak hasnun...=)
xsaba tggu 2016...

Panglima Arep said...

ini mcm geng mrsm je...
PC ea? bitara sehh..
mesti pndai2 sume ni....

khayla fadwah said...

haha~
dak mrsm gak ke?

kiwi said...

haha..dayah paling netok..hihi

khayla fadwah said...

haha~
pah mno tahu dayah..
lamo gilo xdga kaba...