::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Wednesday, January 12, 2011

::MELOMPAT LEBIH TINGGI::




rasa macam baru je mula sem baru
pejam celik pejam celik
dah nak habis dua minggu
dah start study?

sem nih susah
24jam kredit
tahu itu
tapi buat-buat tak tahu
(oh manusia yang tidak sedar diri)

"lecturer ni bosan"
"lecturer tu strict sangat la"
"lecturer ni tak best"
"lecturer tu suke bagi esaimen banyak2"

woah, cepat tol melatah
laju je buat konklusi
macam da kenal sangat dengan semua lecturer

*don't judge a book by it's cover*

lecturer baru masuk kelas sekali dua
dah cop macam-macam

rilex la dulu
tunggu seminggu dua lagi
mana tahu lecturer tu best sangat sebenarnya
saja nak provok student awal-awal2 kelas
macam tak biasa pulak kan...

tak pasal-pasal tambah dosa kan
bila ntah agaknya nak mintak maaf
kalau betol best,
mesti nyesal kutuk awal2..

tapi kalau betol tak best,
amik la inisiatif sendiri
cane nak jadi best
da besar kan
da boleh fikir
=)


::siapalah kita tanpa lecturer...::




UiTM dihatiku...*tibe2 aje..

tajok xde kaitan langsung...meng0ng..haha~

10 comments:

syafeeqa said...

uitm di hati ku jugakk. hehe

black paper said...

cikgu ibarat lilin,,hehe,,
yup,,dlu pena skola kat rompin,, ;)

khayla fadwah said...

@syafeeqa:hehe~

@black paper: owh...excited jmpe org kmpng sblh..haha~

kiwi said...

byknye smpai 24..sini 18 je sem ni

khayla fadwah said...

2 la..da maximum kredit hours...
tp nk wt cane...
da xley nk drop..
sem depan pon 24 lg...
sy xsey extend sem..hehe~

HAZWAN17 said...

kenapa banyak sangat sampai 24....huhu
belas2 pun dah rasa sakit

sissyira said...

salam

hehehe...selalu nk pilih set kursus pun tengok lectrr juga, mana mudah bagi A dan mana selalu bagi C...

sissyira said...

salam

hehehe...kalau nak pilih set kursus pun tengok lectrr mana yang mudah bagi A dan lecterr mana yang selalu bagi C...

khayla fadwah said...

@HAZWAN17: jdual kami da fixed...
naseb badan la..waaa~:(

khayla fadwah said...

@sissyira: kami xde pilihan.. lecturer pon da fixed...waaa~kalau nasib baik untungla..