::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Friday, June 17, 2011

::HARI INI 17 JUN 2011::




awal sem
semangat study tak datang lagi
tengah sem
assignments bergunung
akhir sem
final exam muncul
nak go all out pun macam susah
habis je exam
malas nak fikir pasal result
konon2 tak nak amik tahu
tapi sampai je ari result keluar,
lepas subuh terus on laptop
dah berusaha
nak jugak la tahu hasilnya,kan..
(this is so-called my student life cycle)

ni lah yang terjadi lagi untuk kali ke4 as uitm student

sem 3 dah jatuh bergolek -golek
sem 4 ni takut sangat jatuh tersungkur terus

tapi........
bukak je yahoo mail
dah ada email dari uitm


::rasa macam mimpi pun ada,syukur ya Razzaq::


semangat yang hilang dah muncul kembali
alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah
tinggal lagi 1sem untuk struggle
rasa macam tak sabar nak masuk sem 5..hehe~



jalan semakin bercahaya
puncak semakin kelihatan
kan kuteruskan langkah kaki ini



dis.is.my.3rd.time.tiba2.air.mata.mengalir.laju.
tanpa.dapat.kukawal.dipagi.hari.
harini dah 15rejab, bolehlah tunaikan nazar..:)
i'm CFO wannabe, insyaAllah...
~alhamdulillah, ya Allah..siapalah aku tanpa pertolonganMu~

3 comments:

zi_anny said...

congrats ^^

wa khairul onggon said...

Semoga tabah mengharungi sem2 yg seterusnya :P

khayla fadwah said...

zie: tQ..tahniah buat kamu jua..:)

khairul: insyaAllah..:)