::I THANK YOU::

Dear You,
We met for a reason, He guided me thru you,
He made me decided, To change on the 10th hour,
Though chances are that we're never going to meet again,
I THANK YOU!!

p/s: I'll nver be the same, if we ever meet again..:)

Thursday, December 30, 2010

::PENYELARASAN CUTI SEMESTER PELAJAR IPT MALAYSIA::




Mungkin ramai yang dah tahu berita mengenai pelarasan cuti semester
bagi kita-kita yang masih bergelar pelajar dimana-mana IPT di Malaysia.

Mungkin juga ada yang langsung tidak pernah dengar mengenai berita ini.

Atty pon sebenarnya tak sure sangat...
just tahu penyelarasan ini adalah untuk meyelaraskan cuti dengan pelajar diluar negara
maknanya, lepas ni tak kisah la dok u dalam or luar negara
time cuti, semua sama cuti..
senang nak wat reu..hehe~
motif sebenar??

tapi bila tiba-tiba semalam kazenku bertanya,
"k.tie, tahun depan cuti 4bulan kan? bulan 9 pulak baru naik sem baru?"

*terdiam jap*
ohh..ha..otakku terasa macam baru nak berfungsi semula...

"memang pernah dengar. tapi tak sure la start bile. dah start tahun depan ke?"
(obvious tak ayat cover..haha~)

mula la meminta bantuan incik google untuk mencari kepastian..
tapi incik google nampak macam tak nak bagi kerjasama pon..
ohh, alangkah sedih hati ini...

takpela, akak facebook mungkin boleh bantu..

woah, adakah ini yang dicari-cari??

ini yang atty dapat dari page

Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar




::ohh, nak abis belajar cepat2. nak keje. nak ade dwet sendiri. nak kawen..hehe~::

7 comments:

dila said...

owh..ni la bnd yg kau sbuk investigate 2..
ok da tau..hhehehe,,ade ak ksh??..
*ayat nk sng kn ati...hehehh

khayla fadwah said...

xkisah ko kisah ke tak..haha~

NUR AYNIE said...

wahhhhh...lame nyer cuti...best2~~~hihi

khayla fadwah said...

best ke??
tapi lambat abes baja la..huhu~

khayla fadwah said...

*blaja

shapoji said...

wah budak uitm tguh thun depan ker???huhuhu, thun depan dah tak study situ la...heee..

khayla fadwah said...

semua u dah kompem..
tinggal uitm lg la xkompem...
mintak2 dapat la tangguh sampai 2012...
nak cepat2 abis blaja..huhu~